wysyłka nagród... dodatkowe info dla czekających

Jak grać żeby wygrać - czyli zapytaj jeśli masz wątpliwości

Moderator: Dagma

wysyłka nagród... dodatkowe info dla czekających

Postprzez pawel Cz, 22 stycznia 2009, 07:53

Krótkie info dla Was w sprawie nagród:

Z całkowitej liczby 1.000 nagród fundowanych w konkursie wysłaliśmy już do Was 945 nagród. Ostatni duży transport (jeździ z tym dość duży samochód :-) trafił na pocztę w poniedziałek. Tak więc, kto jeszcze czeka na nagrodę, powinien ją otrzymać najpóźniej w przyszłym tygodniu :-) Wszystkie wychodzą jako przesyłki polecone, a więc nic nie powinno zginąć. Jeśli ktoś od razu poprawnie podał wszystkie dane adresowe, nie odsyłaliśmy potwierdzenia na każdy adres mailowy - mam nadzieję, że zrozumiecie, mieliśmy prawie tysiąc adresów - od razu wzięliśmy się za pakowanie...

Z całego tysiąca nagród zostało nam jeszcze kilkadziesiąt wysyłek, dla których albo nie otrzymaliśmy adresu, albo dane były niekompletne lub niepoprawne. Do tej części osób wysłaliśmy 20 stycznia (wtorek) drugiego e-maila z przypomnieniem - ponieważ to już kilkadziesiąt osób, teraz każdorazowo będziemy odsyłać e-mail z potwierdzeniem, że dane się zgadzają.
Paweł
www.dagma.com.pl
Dystrybutor rozwiązań ESET w Polsce
pawel
Dagma

Re: wysyłka nagród... dodatkowe info dla czekających

Postprzez cobranico Cz, 22 stycznia 2009, 10:11

Wysłałem odpowiedz drugi raz na maila i jak narazie nie odtrzymalem zadnego potwierdzenia z Waszej strony ??

czy mam czekać dalej za potwierdzeniem czy cos sie stanie z moją nagrodą ?

pozdrawiam
cobranico
Nowy

Postprzez ziomal511 So, 24 stycznia 2009, 21:23

Nie ma żadnego potwierdzenia!
ziomal511
Bywalec

Postprzez pawel Pn, 23 lutego 2009, 15:26

Wszystkie osoby, które zostały nagrodzone powinny już dostać nagrodę - jeżeli ktoś jeszcze jej nie otrzymał, prosimy o reklamację na adres gra@eset.pl
Paweł
www.dagma.com.pl
Dystrybutor rozwiązań ESET w Polsce
pawel
Dagma

Powrót do ESET - gra o laptopa na eset.pl/gra